ÚstínadLabemDnes.cz
ÚstínadLabemDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Ústecký deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Ústecký deník - sport Zdroj: Ústecký deník - sport |

FOTO, VIDEO: Severočeši do play-off na Národním festivalu U12 neprošli

6. 5. 2024 | Cennou zkušenost za sebou mají mladé naděje basketbalové Slunety a Slavoje Litoměřice. Na víkendovém Národním festivalu kategorie U12, který hostilo Ústí nad Labem, se utkali s nejlepšími celky z republiky.

FOTO: Na Bukově se hrál druholigový tenis, Ústí na Louny nestačilo

6. 5. 2024 | /ROZHOVOR/ V pátek večer zapršelo, antukové dvorce na ústeckém Bukově to už potřebovaly. V sobotu 4. května přijeli do Ústí nad Labem tenisté z Loun, II. liga měla na programu druhé kolo. To první Ústečané před týdnem smolně prohráli v Plzni 6:3, chyběl tahoun Donald, Plzeňští nasadili skvělá děvčata.

Na MS s Kämpfem, ale bez Vrány i Noska. Nemají formu, vysvětlil trenér Rulík

5. 5. 2024 | S Davidem Kämpfem, ale zato bez Jakuba Vrány, Radima Zohorny nebo Tomáše Noska se představí česká hokejová reprezentace na mistrovství světa, které v Praze startuje v pátek. Trojice Vrána, Nosek, Zohorna se nevešla do závěrečné šestadvacetičlenné nominace trenéra Radima Rulíka, kterou oznámil v neděli večer dvě hodiny po generálce se Švýcarskem.

Tahoun Děčína Svoboda: Nicholse jsme měli hodně rádi, ale teď je to soupeř

5. 5. 2024 | Sedmadvacetiletý Matěj Svoboda je jednou z opor děčínských basketbalistů. Na ústecké palubovce nasázel v prvních dvou semifinálových kláních 28, respektive 19 bodů, v obou duelech patřil mezi nejlepší střelce svého týmu. I díky němu se série přesouvá do Děčína za stavu 1:1 na zápasy.

Rozjezd nadstavby: Sparta úspěšně vykročila za obhajobou, Slavia je v závěsu

5. 5. 2024 | Nadstavbová část první fotbalové ligy odstartovala. Vedoucí Sparta vstoupila do skupiny o titul výhrou 4:2 na Slovácku. Obhájci titulu udrželi čtyřbodový náskok před městským rivalem Slavií, která smetla Baník 5:0. Třetí Plzeň porazila Mladou Boleslav 3:0 a je o dalších deset bodů pozadu.

Chybělo nám hru zrychlit nebo zjednodušit, litoval po další ztrátě Sochor

5. 5. 2024 | Pouze bezbrankovou remízu na hřišti posledního celku tabulky ČFL skupiny B uhráli fotbalisté Ústí nad Labem. Ztráta v Přepeřích mrzí o to víc, že vedoucí Velvary prohrály s rezervou Pardubic.

OBRAZEM: Tentokrát slavila bílá část tribun. Emoce ale nechyběly v celé hale

4. 5. 2024 | Druhé semifinále Kooperativa Národní basketbalové ligy tentokrát opanoval Děčín. V zaplněném Sportcentru Sluneta se tak rozlévala bílá euforie. I žlutá záplava ale přispěla k nejvyšší návštěvě na basketbale v Ústí v historii. Oficiální počítadla napočítala 2 042 fanoušků.

Jedna čtvrtina na výhru nestačí. Ústecká tvrz padla, série je srovnaná

3. 5. 2024 | 88:78. Znovu. Tentokrát jen v opačném gardu. Druhé semifinále Kooperativa NBL mezi Ústím nad Labem a Děčínem opanovali hostující Válečníci, kteří srovnali sérii na 1:1. Sluneta doma padla poprvé od 17. prosince 2023. Zápasu přihlížela nová nejvyšší návštěva ústeckého basketbalu v historii, konkrétně 2 042 diváků.

OBRAZEM: Žlutá versus bílá. Takhle vypadala kulisa prvního semifinále

3. 5. 2024 | Emoce, záplava žlutých triček z řad domácích i těch bílých v táboře hostů. A téměř dvě tisícovky příznivců ženoucích v zaplněném Sportcentru Sluneta ty svoje. Spokojenější nakonec byla většina ve žlutém, Ústečtí totiž ovládly první mač 88:78.

Vyrovnané první semifinále bere Sluneta. Žluté peklo nakonec uvařilo Děčín

2. 5. 2024 | První El Nordico nezklamalo. K dokonalosti mu vlastně chyběl jediný detail, a sice 65 diváků, kteří by vyprodali i navýšenou dvoutisícovou kapacitu haly. Vyrovnanou první bitvu nakonec ovládlo domácí Ústí nad Labem, které díky poslední čtvrtině, jíž vyhrálo 25:13, skolilo Děčín 88:78 a v semifinálové sérii vede 1:0.

Klinická smrt, Růžička, dluhy i pár hřejivých chvil. Šílený rok Slovanu v kostce

1. 5. 2024 | Loni v květnu se ústecký hokejový klub probral z klinické smrti, když nakonec přeci jen přihlásil 2. ligu. Teď v ní byl podle nových majitelů, kteří jsou od začátku tohoto měsíce už třetím vlastníkem za poslední půlrok, málem znovu. Prohlédněte si v kostce turbulentní rok Slovanu, jehož fanoušci si museli připadat jako na horské dráze.

Srovnání před semifinále: Grepl má proti Šotnarovi lepší bilanci

1. 5. 2024 | Ve čtvrtek 2. května vypukne velká basketbalová bitva. V rámci semifinále play-off se proti sobě postaví Sluneta Ústí nad Labem a BK ARMEX Děčín. Série, která se hraje na čtyři vítězné zápasy, startuje od 18 hodin na ústecké palubovce. Deník přichází se srovnáním všech vzájemných zápasů v této sezoně. Lepší bilanci má Děčín, který z pěti zápasů třikrát vyhrál. Poslední dvě bitvy ale ovládla Sluneta. Pokud bychom porovnali oba trenéry, tak lepší bilanci má děčínský Tomíáš Grepl. Ten proti Janu Šo ...

KVÍZ: Čtvrtstoletí od historického stříbra FK Teplice. Co o sezoně 98/99 víte?

30. 4. 2024 | Před čtvrtstoletím se v Teplicích slavilo druhé místo, které tehdy skláři vybojovali vůbec poprvé ve své historii. Jak se později ukázalo, bylo to také naposledy, na podobný úspěch lázeňské město stále čeká. Ukažte své vědomosti a zavzpomínejte na partu okolo kapitána Pavla Verbíře, která tehdy uhranula celou ligu. 

Ústecký hokej má nové vedení. Hrozila klinická smrt, přiznal Vobecký

30. 4. 2024 | Turbulentní období v ústeckém hokejovém klubu nekončí. U seniorského týmu skončil faktický majitel Mikael Agateljan, který ve své funkci nevydržel ani půl roku. Nahradí ho zajímavé trio, které chce hokej v krajském městě udržet nad vodou. Doslova. To je hlavní cíl.

Agateljan se loučí. Slovan byla moje životní chyba, přiznal. Co dluhy?

30. 4. 2024 | Éra Mikaela Agateljana v roli majitele druholigového klubu Slovan Ústí nad Labem na konci dubna 2024 nečekaně skončila. Rodák z Arménie vydržel ve své funkci skoro půl roku, do klubu přišel v listopadu 2023.

Jako v lize! Nástup s caparty a 700 diváků na derby. Vítěze motivovala i sekaná

29. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Derby v krajském přeboru mezi Neštěmicemi a mládeží ústecké Army mělo vše. Od nástupu obou týmů s malými fotbalisty domácího celku, přes sedm branek a zejména v první půli krásný fotbal až po na tuto úroveň málokdy vídanou návštěvu 690 diváků. Neštěmičtí nakonec ve šlágru urvali výhru 4:3 a posunuli se na třetí příčku hned za svého městského rivala.

Kabina si Děčín přála. El Nordico začne dřív, lístky v Ústí koupíte jen na místě

29. 4. 2024 | Nejen Ústí nad Labem a Děčín, ale vlastně komplet celá česká basketbalová veřejnost se konečně dočkala. Boj o postup do finále totiž svede dohromady oba rivaly v severočeském derby zvaném El Nordico. V play-off se tyto dva týmy utkají vůbec poprvé. Ústečtí fanoušci si budou muset zvyknout na několik novinek.

Masaryk gratuloval Američanům, MS v roce 1933 bylo (skoro) jen pro vyvolené

29. 4. 2024 | Rok 1933 znamenal výrazný přelom pro celý tuzemský hokej. Poprvé se totiž konalo mistrovství světa na českém území. V pořadí sedmý turnaj světových šampionátů hostil posléze proslulý stadion na pražské Štvanici a Čechoslováci, kterým tleskal i herec Vlasta Burian, tehdy uzmuli bronzové medaile. Titul vybojovali Američané, jejichž ohlasy živě zachytil známý rozhlasový komentátor Josef Laufer. To a mnohem více se dozvíte v prvním dílu tematického seriálu Deníku, který mapuje hokejové šampionáty na ...

Strůjce ústeckého úspěchu: Děčín, Opava? Věřím, že půjdeme do boje o zlato

28. 4. 2024 | Jan Šotnar. Trenér, kterého milují hráči a oblíbili si ho i ústečtí fanoušci. Ve čtvrtfinále proti Pardubicím musel čelit i některým výmyslům fanoušků či soupeři, kterého si nikdo z Ústí příliš nepřál. Jeden z nejmladších koučů v lize, který se ve Slunetě vypracoval až do národního týmu, ale zahojil všechny ústecké rány, které Pardubice v minulosti způsobily, a dovedl své ovečky podruhé v historii do semifinále. ...

OBRAZEM: Arma doplatila na zahozené šance a zápas jara nezvládla

28. 4. 2024 | Fotbalisté Ústí nad Labem nezvládli zápas jara a Velvarům doma ve šlágru druhého s prvním podlehli 0:1.

Zdroj: Ústecký deník - sport - https://ustecky.denik.cz
14:13:00 | 06.05.2024



Zpravodajství ÚstínadLabemDnes.cz

Počerady dostaly další výjimku na toxickou rtuť. Nevládní organizace a místní spolky se odvolají

Úředníci Ústeckého kraje rozhodli o prodloužení rozsáhlé výjimky z limitu na ochranu zdraví lidí před vypouštěním rtuti z uhelné elektrárny Počerady ze skupiny podnikatele Pavla Tykače. Více než trojnásobné množství této toxické látky oproti limitu, ...

Na severu Čech odhalili celníci během jednoho dne tři nelegální přepravy minerálních olejů

Během jednoho dne odhalili celníci na Teplicku tři nelegální přepravy minerálních olejů ze sousedního Německa. Zajistili téměř pět tisíc litrů topného ...

Půjčka pro začínající podnikatele má jen minimum podmínek

Je rychlá, věcná a neptá se na detaily z osobního života. Ano, je to nabídka, která je určena i pro nováčky mezi osobami samostatně výdělečně činnými. ...

ČSOB: Kyberzločinci se aktuálně vydávají za vaše známé ze sociálních sítí a hlásí: Vyhráli jste!

ČSOB varuje před dalším trikem kybernetických podvodníků. Opět berou útokem sociální sítě, ale používají nový trik. Oslovují lidi skrze jejich blízké. ...

Místo seznámení se muž z Lounska dočkal loupeže a vydírání

Lounští kriminalisté objasnili případ vloupání, vydírání, loupeže, krádeže a neoprávněného opatření platebního prostředku, který se udál v polovině du ...



Pondělí 6.5.2024
Ústecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes